Keistadtriathlon

Inschrijving Keistad Triathlon Amersfoort 1 september 2019

WattCycling Amersfoort

Het hangt nog van een paar zaken af, maar WattCycling Amersfoort probeert ook dit jaar weer aanwezig te zijn bij de Keistad Triathlon Amersfoort op 1 september.

WattCycling Amersfoort biedt je de mogelijkheid voor een goeie warming up voor de wedstrijd op 1 september. In het finishgebied vind je hun stand met een aantal Wattbikes. Ideaal omdat je hier geen extra spullen voor nodig hebt. Voor dit evenement zijn de hometrainers namelijk uitgerust met toeclip pedalen zodat iedereen er gebruik van kan maken (hardloop- of gymschoenen zijn prima). Je kan je fiets- en loopschoenen dus in de wisselzone laten staan. De intensiteit van je warming up bepaal je helemaal zelf. Rustig draaien of je hartslag wat op laten komen door de weerstand te verhogen; het is aan jou! De WattCycling instructeurs kunnen je daar prima bij helpen.

Wil je meer weten over de Wattbike en het trainingsaanbod van WattCycling klik dan op onderstaande link. WattCycling Amersfoort is een initiatief van Wouter Berendsen (triathlon trainer) en Remco Larooij (fysiotherapeut) die bezig zijn met de ontwikkeling van dit trainingscentrum in Amersfoort. Bezoek de stand om kennis te maken en je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van dit nieuwe duursport trainingscentrum in Amersfoort. Meer info op //wattcycling.nl/

Keistadtriathlon