Hallo beste deelnemer Keistad triathlon 2017,

Op 3 september is het dan zover, dan is de 2e editie van de Keistad Triathlon. Wij hebben als organisatie ons best gedaan om de wedstrijd nog beter neer te zetten. Wij denken dat dit gaat lukken, hopelijk denken jullie er na afloop van de wedstrijd ook zo over.

hieronder kan je de deelnemersinformatie downloaden. Het document geeft als het goed is alle informatie die nodig is om je optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd.

Leuk om te vermelden is dat de overall winnaars van vorig jaar hun titels komen verdedigden. We zijn benieuwd hoe sterk de concurrentie dit jaar is en of ze hun titel kunnen verdedigen. Verder is nieuw dat we van de wedstrijd over de olympische afstand ook het Amersfoortskampioenschap triathlon hebben gemaakt. De snelste Amersfoorter en Amersfoortse over de olympische afstand mag zich een jaar lang Amersfoortskampioen triathlon noemen!.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Interessant om te noemen is dat Runnersworld Amersfoort bij de wedstrijd aanwezig is. Je kunt daar onder andere terecht voor startbanden, bandjes voor je mylaps chip (huur je een chip dan is het bandje inbegrepen). Heb je nog een probleempje met je fiets vlak voor de start? De Mechanieker is aanwezig om hulp te bieden.
Om na wedstrijd snel weer bij te komen is er voor de deelnemers een yoghurtje van Vifit, aangeboden door FrieslandCampina. Tijdens de wedstrijd is naast water ook sportdrank voor de deelnemers beschikbaar.

De week voorafgaand aan de wedstrijd worden de startnummers toegekend. Welk startnummer je hebt is dan terug te vinden hier op de website onder het kopje deelnemers.

Wij wensen je nog een goede laatste voorbereiding toe. Uiteraard hopen we net als jullie dat het een prachtige wedstrijd wordt.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Keistad Triathlon

 

 

 

Downloaden: DeelnemersinformatieKeistadtriathlon 2017