Atleten informatie

Op 6 september 2020 wordt de 5e editie van de Keistad Triathlon Amersfoort gehouden. Als organisatie doen we ons best om verbeterpunten uit eerdere edities door te voeren om zo de wedstrijd nog beter neer te kunnen zetten.

Via de onderstaande links kun je vanaf eind augustus de informatie voor deelnemers downloaden. Het document geeft alle info die nodig is om je optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd. De week voorafgaand aan de wedstrijd worden de startnummers toegekend. Welk startnummer je hebt is dan terug te vinden hier op de website onder het kopje deelnemers.

Downloaden: Deelnemersinformatie 2019

Leuk om te vermelden is dat een aantal winnaars van 2019 dit jaar opnieuw zullen starten. We zijn benieuwd hoe sterk de huidige concurrentie is en of de prijswinnaars van de vorige editie hun titels met succes kunnen verdedigen.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Interessant om te noemen is dat Runnersworld Amersfoort bij de wedstrijd aanwezig is. Je kunt daar onder andere terecht voor startbanden, bandjes voor je mylaps chip (huur je een chip dan is het bandje inbegrepen). Geen wetsuit, geen probleem! Je kan een wetsuit van Sailfish huren voor de wedstrijddag. ( Zie ‘Huur een Sailfisch wetsuit’ ) Heb je nog een probleem met je fiets vlak voor de start? Dan zijn de monteurs van de Mechanieker aanwezig om hulp te bieden. Om na wedstrijd snel te herstellen is er voor de deelnemers een yoghurt van Vifit, aangeboden door Friesland Campina. Tijdens de wedstrijd is naast water ook sportdrank voor de deelnemers beschikbaar.

Wij wensen je een goede voorbereiding!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Keistad Triathlon Amersfoort