Op zondag 2 september 2018 verwelkomen we je graag in het hart van Nederland voor de 3e editie van de Keistad Triathlon Amersfoort. Er kan ingeschreven worden voor een achtste en een Olympische afstand. Voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar is er een aparte serie om kennis te maken met triathlon. Zij zwemmen 150 meter, fietsen 10 kilometer en lopen 2,5 kilometer. Tevens wordt er een Business Relay (bedrijventeam estafette)gehouden over de achtste afstand.

Op de wedstrijddag staan er zo’n 100 professionele verkeersregelaars & vrijwilligers klaar om iedere deelnemer een succesvolle en onvergetelijke dag te bezorgen. Het parcours is compact en uitdagend. Het voert deels door Amersfoort en deels door het mooie buitengebied in de Eemvallei. De start, wisselzone en finish zijn gelegen rondom het makkelijk te bereiken en sfeervolle Eemplein.

Nieuwe ontwikkelingen zullen regelmatig gecommuniceerd worden middels een nieuwsbrief, maar bezoek ook regelmatig onze facebook en site om op de hoogte te blijven. Eventuele vragen kunnen gemaild worden naar info@keistadtriathlon.nl