Ben je een startende triatleet en is de Keistadtriathlon misschien je eerste race? En kan je wel wat training en tips gebruiken? Doe dan mee met de triathlon clinic, 13 trainingen waarin we je alles uitleggen over de sport en je praktische tips & trick krijgt aangereikt. Nieuw is dat we dit jaar ook een groep licht gevorderde hebben, speciaal voor diegene die al eerder hebben meegetraind of al enige ervaring hebben voor met name het zwemmen.

Voor degenen die nog niet zo ervaren zijn of tips kunnen gebruiken hebben we een aantal zaken op een rij gezet. Via onderstaande links krijg je een schat aan informatie over wat er op je af komt in de voorbereiding naar de wedstrijd en op de racedag zelf.  


Maar de beste tip hebben we voor het laatst bewaard: onze Start2tri cursus voor beginnende en licht gevorderde sporters. Onder begeleiding van triathlon trainer Wouter Berendsen krijg je trainingen op de vier disciplines, incl tips & tricks.  Klik op deze link voor meer informatie en aanmeldgegevens. Klik hier voor meer info.