Nieuws

Huur een Sailfish wetsuit voor de Keistad Triathlon Amersfoort

Veel triatleten zwemmen graag in een wetsuit. Dit is niet alleen i.v.m. de watertemperatuur, maar ook om energie te besparen. Een beginnende zwemmer heeft baat bij een wetsuit voor een optimale ligging in het water en meer drijfvermogen. Hierdoor kun je een snelle tijd realiseren en je verbruikt minder energie. De meer ervaren zwemmer kiest eerder voor een wat meer flexibel wetsuit.

Wij hebben Sailfish, een gerenommeerd wetsuit-merk, bereid gevonden om het mogelijk te maken om een wetsuit voor 1 dag te huren. Zij zullen op de raceday aanwezig zijn. Gehuurde wetsuits kunnen dan voorafgaand aan de wedstrijd bij hen opgehaald worden.

Voor meer info zie onderstaande link:

//sailfish-benelux.eu/wetsuit-voor-1-dag-alleen-op-events-waar-wij-aanwezig-zijn

Welke tempratuur het water in de Eem heeft op zondag 5 september is nog onbekend.
Bij een watertemperatuur onder 16 graden 🥶 is een wetsuit verplicht op alle afstanden. Is de watertemperatuur boven 22 graden 🥵 dan mag er géén wetsuit worden gebruikt. Tussen 16-22 graden is vrije keuze.

Gevonden voorwerpen

Beste deelnemer en toeschouwer,

Mede dankzij jullie is de 5e Editie van de Keistad Triathlon een groot succes geworden.
Maar zoals bij elk evenement blijft er soms onbedoeld wel wat liggen. Mocht je wat missen, mail ons even op onderstaande e-mailadres en dan kunnen wij kijken of het is gevonden.
Mail naar : info@keistadtriathlon.nl

Met sportieve groet,
Stichting Keistad Triathlon Amersfoort

Watertemperatuur 17,3 graden

De watertemperatuur was vanochtend 17,3 graad wat inhoud dat je kan kiezen of je met of zonder wetsuit wilt starten. Zeker voor de onervaren deelnemers raden wij aan om met wetsuit te gaan zwemmen. Heb je geen Wetsuit? GEEN NOOD huur er eentje voor de wedstrijd. Dat kan via onze partner Sailfish. 

HUUR WETSUIT SAILFISH

Wij verwelkomen jullie graag in onze stad om er een mooi en sportief feest van te maken.

Laat je na de wedstrijd masseren!

Ook bij de 5e Editie van de Keistad Triathlon kan er weer gebruikt gemaakt worden van ervaren masseurs en fysiotherapeuten voor massage en kleine sportmedische handelingen zoals tapen. Dit jaar wordt de massage volledig georganiseerd en verzorgd door OREC, Orthopedische Revalidatie Expertise Centrum, experts in (top-) sport ( https://www.orec.nl/ ). In het finish gebied staan zij voor je klaar om voorafgaand of na de wedstrijd je spieren de nodige verzorging te geven. De kosten hiervoor zijn 10 euro. Omdat de volledige opbrengst naar de stichting RopaRun zal gaan ( https://roparun.nl/nl/over-roparun/ ), vinden het geen enkel probleem wanneer je de massage meer waard vindt dan 10 euro en je iets meer wil bijdragen! Er is een mobiel pinapparaat aanwezig, maar mag ook contant afgerekend worden.

Corona-protocol

Bubbel voor atleten; gezondheidscheck

Aangezien het vrijwel ondoenlijk is om bij de zwemstart, in de wisselzone en in het finish gebied anderhalve meter afstand tussen de atleten af te dwingen, hebben wij als organisatie gekozen om de atleten in een bubbel te laten sporten.
Dit houdt in dat je als atleet bij aankomst en inschrijving via de corona check app de barcode moeten laten scannen. Hiermee wordt aangegeven of je als deelnemer ofwel gevaccineerd bent ofwel een negatieve corona test hebt ondergaan.

SAMENGEVAT:

  • Je bent negatief getest ( test niet ouder dan 24 uur ).

      OF

  • Je bent volledig gevaccineerd

      OF

  • Je bent hersteld na een eerdere besmetting

Wij hopen als organisatie dat iedereen hier aan mee wil werken zodat een een veilige en gezonde wedstrijd kunnen realiseren

Organisatie Stichting Keistad Triathlon Amersfoort

Organisatie versterking

Keistad Triathlon Amersfoort is opzoek naar organisatorische versterking.

Draag jij de triathlonsport een warm hart toe en wil je de Keistad Triathlon Amersfoort vanuit een ander hoek meemaken? Vul dan het contactformulier in zodat we kunnen sparren hoe we samen één van de mooiste triathlons van Nederland kunnen realiseren.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Voor de 5e Keistad Triathlon Amersfoort op 5 september 2021 zijn wij op zoek naar meer dan 150 vrijwilligers. Er zijn een groot aantal taken die vervuld moeten worden op deze dag.

Zo hebben we mensen nodig voor het op- en afbouwen van de wisselzone en de finish. Rondom het parcours hebben we een samenwerking met professionele verkeersregelaars, maar zij worden ondersteund door vrijwilligers. De deelnemers moeten worden verwelkomd en hun startnummer overhandigd krijgen. De deelnemers moeten op weg geholpen worden als ze uit het water komen. En natuurlijk worden de deelnemers door de vrijwilligers tijdens de wedstrijd voorzien van sportdrank en de nodige support. 

Lees verder

Finale wedstrijd NTB teamcompetities

Keistad Triathlon Amersfoort is op zondag 5 september 2021 het strijdtoneel voor de finale wedstrijd van de Schuitema 2e divisie zuid (heren en damescompetitie). Na de wedstrijd kan het eindklassement worden opgemaakt en is duidelijk wie de competitie heeft gewonnen en mag promoveren naar de 1e divisie en welke teams degraderen naar de badmutsen.com 3e divisie. Een team bestaat uit vier atleten en zij zullen op die dag de sprint afstand individueel afleggen waarbij de tijden van de eerste drie atleten tellen voor het klassement. Naast deze afstand staan natuurlijk ook de jeugd, achtste en OD afstanden voor individuele atleten op het programma.

Start 2 Tri Clinic

“Nog in ontwikkeling, nadere informatie volgt binnenkort.”

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen van de Keistad Triathlon Amersfoort? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We zullen om de 2 a 3 maanden een nieuwsbrief naar je toe sturen en naarmate de wedstrijddag nadert zal dit wat vaker zijn. Je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Met sportieve groet,
Organisatie Keistad Triathlon Amersfoort

Lees verder