Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

Voor de 5e Keistad Triathlon Amersfoort op 6 september 2020 zijn wij op zoek naar meer dan 150 vrijwilligers. Er zijn een groot aantal taken die vervuld moeten worden op deze dag.

Zo hebben we mensen nodig voor het op- en afbouwen van de wisselzone en de finish. Rondom het parcours hebben we een samenwerking met professionele verkeersregelaars, maar zij worden ondersteund door vrijwilligers. De deelnemers moeten worden verwelkomd en hun startnummer overhandigd krijgen. De deelnemers moeten op weg geholpen worden als ze uit het water komen. En natuurlijk worden de deelnemers door de vrijwilligers tijdens de wedstrijd voorzien van sportdrank en de nodige support. 

Lees verder

Start 2 Tri Clinic

Ben je een startende triatleet en is de Keistadtriathlon misschien je eerste race? En kan je wel wat training en tips gebruiken? Doe dan mee met de triathlon clinic, 13 trainingen waarin we je alles uitleggen over de sport en je praktische tips & trick krijgt aangereikt. Nieuw is dat we dit jaar ook een groep licht gevorderde hebben, speciaal voor diegene die al eerder hebben meegetraind of al enige ervaring hebben voor met name het zwemmen.

Voor degenen die nog niet zo ervaren zijn of tips kunnen gebruiken hebben we een aantal zaken op een rij gezet. Via onderstaande links krijg je een schat aan informatie over wat er op je af komt in de voorbereiding naar de wedstrijd en op de racedag zelf.  

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Beste deelnemer en toeschouwer,

Mede dankzij jullie is de 4e Editie van de Keistad Triathlon een groot succes geworden.
Maar zoals bij elk evenement blijft er soms onbedoeld wel wat liggen. Mocht je wat missen, mail ons even op onderstaande e-mailadres en dan kunnen wij kijken of het is gevonden.
Mail naar : info@keistadtriathlon.nl

Met sportieve groet,
Keistad Triathlon

2×3 tips

Beste deelnemer aan de Keistad Triatlon,

We hebben een kleinigheidje voor jullie: tweemaal 3 tips van onze  Stroomversnellers-trainers Madelon Baans (meervoudig Nederlands zwemkampioen en voormalig Olympiër) en Lenno Huizer (meervoudig triatleet en hardloopfanaat). Stroomversnellers komen in actie voor zowel meer groene energieopwek in Nederland als meer mensen in gezonde financiële omstandigheden. Hoe we dat doen kun je lezen op de site www.stroomversnellers.nu. Aanstaande zondag zijn we ook van de partij, herkenbaar aan de pakken met de groene bliksemschicht op de rug.

Waarom we delen? Omdat we geloven dat we samen verder komen en dus ook jullie gunnen om je voordeel te kunnen pakken van de tips van onze trainers. Je vindt ze hier. Werkt de link niet gebruik dan deze URL in je browser: https://www.stroomversnellers.nu/tips-van-onze-trainers/

We hopen dat je er wat aan hebt. Veel succes en plezier gewenst en wie weet tot zondag!

Namens alle Stroomversnellers,

Ludo Ansems en Christiaan Bouwmeester

Keistad Triathlon business-team-wedstrijd!

Schrijf je met je collega’s in voor de Keistad Triathlon Amersfoort business-team-wedstrijd!

Wat zijn je sportieve plannen voor 2019 met je collega’s binnen het bedrijf? Wordt het weer dezelfde run als afgelopen jaar of zijn jullie zoek naar iets speciaals? Een echte uitdaging!

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Keistad Triathlon Amersfoort is absoluut een unieke ervaring! De spanning vlak voor de start, kippenvel op je armen van de aanmoedigingen van het publiek in hartje Amersfoort en de laatste zware meters naar de finish op het Eemplein. Het is de ideale gelegenheid om samen met of tegen je collega’s te strijden en zo kennis te maken met de triathlonsport.

Lees verder

Laat je na de wedstrijd masseren!

Tijdens de Keistad Triathlon Amersfoort zijn er sportmasseurs van Roparun Team065 aanwezig. Zij verzorgen sportmassages. In ruil voor een donatie aan de Roparun word je gemasseerd door een gediplomeerd sportmasseur of fysiotherapeut. Goed voor je herstel en je steunt de doelen van de Roparun. Neem contant geld mee! De hoogte van je donatie mag je zelf bepalen (richtlijn: va 10 euro). Het sportmassageteam is tijdens de wedstrijd gevestigd in Zandfoort aan de Eem.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Finale wedstrijd NTB teamcompetities.

Op zaterdag 17 november heeft de Nederlandse Triathlon Bond op hun jaarlijkse congres de kalender van de teamcompetities bekend gemaakt.

Wij, Keistad Triathlon Amersfoort, zullen op zondag 1-9-2019 de herenteams van de 3e en 4e divisie zuid ontvangen. Dit is voor hen de laatste wedstrijd van het seizoen, kortom de finale voor het eindklassement.
Een team bestaat uit vier atleten en zij zullen op die dag de sprint afstand (1/8) individueel afleggen waarbij de tijden van de eerste drie atleten tellen voor het klassement.

Wij zijn vereerd dat onze vierde editie het toneel is van deze finale wedstrijd in de teamcompetities.
Naast deze afstand staan natuurlijk ook de jeugd, achtste en OD afstanden voor individuele atleten op het programma. In december volgt meer informatie en ook de datum van opening inschrijving.

Huur een Sailfish wetsuit voor de Keistad Triathlon Amersfoort

Veel triatleten zwemmen graag in een wetsuit. Dit is niet alleen i.v.m. de watertemperatuur, maar ook om energie te besparen. Een beginnende zwemmer heeft baat bij een wetsuit voor een optimale ligging in het water en meer drijfvermogen. Hierdoor kun je een snelle tijd realiseren en je verbruikt minder energie. De meer ervaren zwemmer kiest eerder voor een wat meer flexibel wetsuit.

Wij hebben Sailfish, een gerenommeerd wetsuit-merk, bereid gevonden om het mogelijk te maken om een wetsuit voor 1 dag te huren. Zij zullen op de raceday aanwezig zijn. Gehuurde wetsuits kunnen dan voorafgaand aan de wedstrijd bij hen opgehaald worden.

Voor meer info zie onderstaande link:

//sailfish-benelux.eu/wetsuit-voor-1-dag-alleen-op-events-waar-wij-aanwezig-zijn

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen van de Keistad Triathlon Amersfoort? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We zullen om de 2 a 3 maanden een nieuwsbrief naar je toe sturen en naarmate de wedstrijddag nadert zal dit wat vaker zijn. Je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Met sportieve groet,
Organisatie Keistad Triathlon Amersfoort

Lees verder

Nieuwe wisselzone

De Gemeente Amersfoort heeft per 2018 een andere bestemming voor de locatie waar de wisselzone uit editie 1 & 2 gelegen was. De organisatie van Keistad Triathlon Amersfoort is daarom druk met het realiseren van een alternatieve wisselzone in de omgeving van de Eemhaven.