Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

Voor de 6e Keistad Triathlon Amersfoort op 4 september 2022 zijn wij op zoek naar meer dan 150 vrijwilligers. Er zijn een groot aantal taken die vervuld moeten worden op deze dag.

Zo hebben we mensen nodig voor het op- en afbouwen van de wisselzone en de finish. Rondom het parcours hebben we een samenwerking met professionele verkeersregelaars, maar zij worden ondersteund door vrijwilligers. De deelnemers moeten worden verwelkomd en hun startnummer overhandigd krijgen. De deelnemers moeten op weg geholpen worden als ze uit het water komen. En natuurlijk worden de deelnemers door de vrijwilligers tijdens de wedstrijd voorzien van sportdrank en de nodige support. 

Lees verder

Laat je na de wedstrijd masseren!

Ook bij de 6e Editie van de Keistad Triathlon kan er weer gebruikt gemaakt worden van ervaren masseurs en fysiotherapeuten voor massage en kleine sportmedische handelingen zoals tapen. Dit jaar wordt de massage volledig georganiseerd en verzorgd door OREC, Orthopedische Revalidatie Expertise Centrum, experts in (top-) sport ( https://www.orec.nl/ ). In het finish gebied staan zij voor je klaar om voorafgaand of na de wedstrijd je spieren de nodige verzorging te geven. De kosten hiervoor zijn 10 euro. Omdat de volledige opbrengst naar de stichting RopaRun zal gaan ( https://roparun.nl/nl/over-roparun/ ), vinden het geen enkel probleem wanneer je de massage meer waard vindt dan 10 euro en je iets meer wil bijdragen! Er is een mobiel pinapparaat aanwezig, maar mag ook contant afgerekend worden.

Keistad Triathlon strijdtoneel NTB teamcompetities

Keistad Triathlon Amersfoort is op zondag 4 september 2022 het strijdtoneel van de Schuiteman 2e Divisie zuid (heren en damescompetitie).

Een team bestaat uit vier atleten en zij zullen op die dag de sprint afstand individueel afleggen waarbij de tijden klassering van de eerste drie atleten meetellen voor het teamklassement.
De Schuiteman 2 e Divisie zuid teamcompetitie is één van de startseries die tijdens Keistad Triathlon 2022 wordt weggeschoten. Naast de Schuiteman 2 e Divisie zuid staan ook de jeugd, achtste en OD afstanden voor individuele atleten en de achtste afstand in estafette vorm op het programma.

Start 2 Tri Clinic

“Nog in ontwikkeling, nadere informatie volgt binnenkort.”

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen van de Keistad Triathlon Amersfoort? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We zullen om de 2 a 3 maanden een nieuwsbrief naar je toe sturen en naarmate de wedstrijddag nadert zal dit wat vaker zijn. Je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Met sportieve groet,
Organisatie Keistad Triathlon Amersfoort

Lees verder

Massage bij Keistad Triathlon

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De Keistadtriahtlon werkt samen met Team065 van de Roparun om geld op te halen voor mensen met kanker. Zo veel mensen om ons heen krijgen te maken met de verschrikkelijke ziekte kanker. Wij willen hen voor wie deze ziekte fataal is steunen en ze helpen leven en blijdschap toe te voegen aan de dagen die ze nog hebben. De doelen van de Roparun dragen bij aan zorg voor mensen met terminale kanker.

Tijdens het hele evenement zijn er sportmasseurs van Roparun Team065 aanwezig om u te voorzien van soepele benen voor of na uw sportieve prestatie. In ruil voor een donatie aan de Roparun wordt u gemasseerd door een gediplomeerd sportmasseur of fysiotherapeut. Goed voor uw prestatie of herstel en u steunt de doelen van de Roparun. Neem dus contant geld mee. De hoogte van uw donatie mag u zelf bepalen (richtlijn: va 10 euro).

Informatie over de Roparun is te vinden op: //www.roparun.nl/over-roparun/