Vrijwilligers

Vrijwilligers gevraagd!!

Voor de 8e Keistad Triathlon Amersfoort op 1 september 2024 zijn wij op zoek naar meer dan 150 vrijwilligers. Er zijn een groot aantal taken die vervuld moeten worden. Zo kun je helpen met in en uitgifte van kleding van de deelnemers, zwemmers assisteren op het moment dat ze het water uit komen, toezicht houden op de wisselzone, het fietsparcours vrij houden van verkeer, lopers voorzien van drinken, helpen met de op- of afbouw en nog veel meer.

Wij bieden iedere vrijwilliger een unieke ervaring, een lunch pakket, een kleine attentie, een verzekering op de wedstrijddag en eeuwige roem.

We hebben jou hard nodig want zonder vrijwilligers is het organiseren van deze stadstriathlon niet mogelijk. Dus als je je niet inschrijft om zelf mee te doen met de triathlon, help ons dan als vrijwilliger mee op de dag van het evenement.

Wil je helpen op de dag van het evenement en er samen met de andere vrijwilligers, het publiek en de sporters een onvergetelijke dag van maken?

Stuur ons dan een mail naar vrijwilligers@keistadtriathlon.nl en vermeld in je mail onderstaande gegevens of vul onderstaande formulier in.

    Gewenste functie:
    Ophalen startpakkettenGarderobeWisselzone ( ervaring gevraagd )Verkeer - en routebegeleiding (korte online training gevraagd)Bij het zwemmen (assistentie bij uit het water komen)Bij het lopen (drinkpost)Ontvangst bij de finishOpbouw wisselzone zaterdagOpbouw start/finish zondagochtendAfbouw wisselzone en startfinish zondag einde middagorganisatorische versterking

    Bij de verdeling van functies zal zo goed als mogelijk rekening worden gehouden met voorkeuren en beschikbaarheid.