Teamcompetities triathlon

Keistad Triathlon Amersfoort is op 1 september 2024 het toneel voor de 3e Divisie mannenteams van regio Noord. Op het programma staat de sprintafstand (non-stayer).
De divisiewedstrijden maken onderdeel uit van een bredere competitie: de Teamcompetities Triathlon. Ben je benieuwd naar de tussenstanden van de diverse Divisies en uitslagen van eventueel eerdere en latere races, verwijzen we je graag door naar de website van Teamcompetities. (opent nieuw tabblad)

Programma teamcompetitie:

9:30  Briefing captains
10:30 Start
12:10 Prijsuitreiking

Parcours

De Keistad Triathlon Amersfoort is een stadstriathlon waarbij de start en de finish in het centrum rondom het Eemplein is.
Het zwemparcours ligt in de Eem en is een heen en weer parcours met de klok mee om de boei. De start is in het water aan een lijn en de je stapt uit via ladders aan een steiger.
Het fietsparcours is een ronde van ongeveer 10 km door een deel buitengebied van Amersfoort. Voor de sprintafstand worden er dus 2 rondes gereden.
Het loopparcours gaat door een deel van het centrum van Amersfoort, een ronde is 2,5 km. De finish is na de tweede ronde op het Eemplein.
Klik hier voor meer informatie over het parcours.

Atletendorp

Op het Eemplein, in het finishgebied, is er ruimte gereserveerd voor het atletendorp van de divisie teams. In het atletendorp is per vereniging (dus niet per team) plaats voor één tent (maximaal 3×3 meter).
Als team kan je hier dat stukje terrein gebruiken als ontmoetingsplaats rondom de wedstrijd. In de ochtend zal je aldaar ontvangen worden door een Keistad Triathlon Amersfoort coördinator voor de divisie teams.

Wil je een tent in het atletendorp neerzetten meld dit dan uiterlijk één week voor de wedstrijd.

 Stuur een email naar:

info@keistadtriathlon.nl

Heb je geen tent aangemeld dan is er geen plek voor je team beschikbaar.

Het atletendorp is geen bewaakt terrein. In de wisselzone is een afgeschermd stuk wat dient als garderobe tijdens jullie wedstrijd.

Wedstrijdsecretariaat/captainsbriefing

Tegenover het atletendorp, op het Eemplein, bevindt in het KAdE Café het wedstrijdsecretariaat. De teamcaptain kan hier in de ochtend, open vanaf 8:30 uur, de startenvelop halen voor het team.
De briefing voor teamcaptains is ook voor het wedstrijdsecretariaat.

Deelnemersinformatie

Algemene informatie, geldend voor alle deelnemers van de Keistad Triathlon Amersfoort, vind je in de deelnemersinformatie.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de nieuwsbrief van Teamcompetities.

Zwemparcours (vervallen ivm Run-Bike-Run)


 

Fietsparcours

Loopparcours