Teamcompetities triathlon

Keistad Triathlon Amersfoort is op 1-9-2019 het toneel voor de badmutsen.com 3eDivisie en de Pioneer 4e Divisie mannenteams van regio Zuid. Op het programma staat de sprint afstand (non-stayer).
De divisiewedstrijden maken onderdeel uit van een bredere competitie: de Teamcompetities Triathlon. Ben je benieuwd naar de tussenstanden van de diverse Divisies en uitslagen van eventueel eerdere en latere races, verwijzen we je graag door naar de website van Teamcompetities. (opent nieuw tabblad)

Programma

9:30 start jeugd
9:30 briefing capitains badmutsen.com 3eDivisie mannen Zuid
10:15 briefing capitains Pioneer 4eDivisie mannen Zuid
10:30 start badmutsen.com 3eDivisie mannen Zuid
11:15 start Pioneer 4eDivisie mannen Zuid
12:00 start snelle serie OD
12:30 start recreatieve serie OD
12:35 Prijsuitreiking 3e en 4eDivisie (incl seizoensklassement)
13:30 start snelle serie 1/8 (rolling start) 
14:30 start 1/8
14:45 start estafetteteams en stroomversnellers.nu

Parcours

De Keistad Triathlon Amersfoort is een stadstriathlon waarbij de start en de finish in het centrum rondom het Eemplein is.
Het zwemparcours ligt in de Eem en is een heen en weerparcours met de klok mee om de boei. De start is in het water aan een lijn en de je stapt uit via ladders aan een steiger.
Het fietsparcours is een ronde van ongeveer 10km door een deel buitengebied van Amersfoort. Voor de sprint afstand worden er dus 2 rondes gereden.
Het loopparcours gaat door een deel van het centrum van Amersfoort, een ronde is 2,5km. De finish is na de tweede ronde op het Eemplein.
Klik hier voor meer informatie over het parcours.

Atletendorp

Op het Eemplein, in het finishgebied, is er ruimte gereserveerd voor het atletendorp van de divisieteams. In het atletendorp is per vereniging (dus niet per team) plaats voor één tent (maximaal 3×3 meter).
Als team kan je hier dat stukje terrein gebruiken als ontmoetingsplaats rondom de wedstrijd. In de ochtend zal je aldaar ontvangen worden door een Keistad Triathlon Amersfoort coördinator voor de divisieteams.

Het atletendorp is geen bewaakt terrein. In de wisselzone is een afgeschermd stuk wat dient als garderobe tijdens jullie wedstrijd.

Wedstrijdsecretariaat/captainsbriefing

Tegenover het atletendorp, op het Eemplein, bevindt in KAdECafe het wedstrijdsecretariaat. De teamcaptain kan hier in de ochtend, open vanaf 8:30 uur, de startenvelop halen voor het team.
Voor het KAdECafe zal om de aangegeven tijd ook de briefing voor teamcaptains zijn.

Deelnemersinformatie

Algemene informatie, geldend voor alle deelnemers van de Keistad Triathlon Amersfoort, vind je in de deelnemersinformatie.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de nieuwsbrief van Teamcompetities.

Zwemparcours